реклама партнерів:
Головна » 2020 » Лютий » 15 » П’ять років із дня створення Оперативного Командування «Північ»
20:36
П’ять років із дня створення Оперативного Командування «Північ»
П’ять років із дня створення Оперативного Командування «Північ» У Чернігові відзначили кращих військовослужбовців Оперативного Командування «Північ», яке вже п’ять років стоїть на захисті України.
15 лютого у Чернігові, з нагоди 5-ї річниці з дня створення оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України, відбулися урочисті заходи.

Урочистості, які вранці розпочалися на території оперативного командування “Північ” відкриттям Пам’ятної дошки, продовжилися на центральній площі міста. Усі присутні – керівники міста та області, духовенство, військовослужбовці гарнізону та ветерани військової служби вшанували пам’ять Захисників України та поклали квіти до Меморіалу загиблим чернігівцям – учасникам АТО/ООС.

Згодом у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка відбулося урочисте зібрання. Розпочалося воно переглядом змістовної документальної стрічки про історію створення, розбудову та сьогодення оперативного командування.

Відкрив зібрання вітальним словом командувач військами оперативного командування «Північ» генерал-майор Валерій Залужний. У ході свого виступу він наголосив, що оперативне командування створювалося в надзвичайно важкий період війни, коли тривали запеклі бої за ДАП, під Дебальцевим, але навіть в цих складних умовах та за досить обмеженого часу всі нагальні завдання зі створення оперативного командування було виконано швидко і досконало.

Також присутніх зі святом привітали перший командувач ОК «Північ» генерал-лейтенант Олександр Локота, заступник командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-майор Олександр Голоднюк, представники обласної та міської влади тощо.

У ході зібрання відбулося нагородження кращих військовослужбовців, а артисти Військово-музичного центру СВ ЗСУ додали присутнім святкового настрою чудовою концертною програмою.

Джерело: Олександр Парій,
Інформагентство Міноборони України «АрміяInform» (м. Чернігів)




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 553 | Теги: Чернігів, оперативне командування Північ, АТО | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar