реклама партнерів:
Головна » 2020 » Лютий » 21 » Палац Качанівка під загрозою руйнування
21:19
Палац Качанівка під загрозою руйнування
Палац Качанівка під загрозою руйнування У 2022 році виповниться 250 років цій перлині палацо-паркового будівництва, яка зберегла свою неперевершену ауру та атмосферу. Зараз садибу відвідує велика кількість туристів. Однак згідно детального огляду палацу, будівля під загрозою руйнування. Зроблено висновок про 4-ту стадію аварійності приміщення, яка не дозволяє проводити екскурсії і пропускати в палац відвідувачів

Комплекс фінансується із держбюджету, через нестачу коштів палац поступово руйнується, занепадає прекрасний парк. Небайдужі люди створили Фонд відродження Качанівки, метою якого є об’єднання зусиль у справі відновлення, збереження та розвитку Національного історико-культурного заповідника.

Масштабність проекту вимагає значних коштів. Вже є домовленість про отримання двох грандів із США і Болгарії на суму 500 тисяч євро на проведення реставрації будівлі. Також, губернатор області запевнив про виділення коштів із обласного бюджету.

Для того, щоб невідкладно почати реконструкцію, потрібна розробка проекту на проведення робіт. Отже, Фонд звертається до небайдужих людей із закликом об’єднати свої зусилля у справі реставрації і розвитку заповідника як важливого національного культурно-мистецького центру.

Зібрана сума буде перерахована одним платежем на рахунок Фонду.

Кошти збираємо на карту Сапсай Оксана Григорівна
5167 8030 0068 2703

НАЦІОНАЛЬНИЙ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИЙ ЗАПОВІДНИК "КАЧАНІВКА"



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 662 | Теги: Качанівка, реставрація, кошти | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar