реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 23 » Парламентські вибори. Кандидати-клони на Чернігівщині, виборчий округ № 206
19:30
Парламентські вибори. Кандидати-клони на Чернігівщині, виборчий округ № 206
Парламентські вибори. Кандидати-клони на Чернігівщині, виборчий округ № 206 За інформацією ЦВК в одномандатному виборчому окрузі № 206 (Чернігівська область, межі округу: частина Новозаводського району міста Чернігова, Ріпкинський та Чернігівський райони) було зареєстровано 7 кандидатів у депутати. У тому числі два Максима Микитася! І обидва… Вікторовича.
Проте, Максим Вікторович з Одеської області 1990 року народження згодом звернувся до ЦВК із заявою про відмову балотуватися. Комісія 20 червня задовольнила його бажання. Відтак, в окрузі залишився один Микитась – народний депутат України, який нині проживає в Києві.

Крім того, в окрузі за мандат нардепа боротимуться: Сергій Косян з Київщини, регіональний менеджер ГО «Політичної партії «Слуга народу», член Політичної партії «Слуга народу»; Віталій Панченко з Чернігова, тимчасово не працює, безпартійний; Марина Рейко з Чернігівщини, менеджер адміністративної діяльності ТОВ «СМЕНА», безпартійнa; Олег Скварський з Чернігова, тимчасово не працює, безпартійний; Сергій Третяк з Київщини, координатор ГО «Політичної партії «Слуга народу», член Політичної партії «Слуга народу».
Всі кандидати самовисуванці.

Залишається інтригою чому два претенденти на мандат народного депутата в окрузі є членами однієї партії – «Слуга народу» Володимира Зеленського.

Далі буде цікаво…

Сергій Васильченко, «Чернігівський формат».



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 530 | Теги: Максим Микитась, парламентські вибори, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar