реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 5 » Перспективи розвитку медицини Чернігівщини обговорюються на урядовому рівні
09:29
Перспективи розвитку медицини Чернігівщини обговорюються на урядовому рівні
Перспективи розвитку медицини Чернігівщини обговорюються на урядовому рівні Особливості реформування сфери охорони здоров'я на Чернігівщині голова ОДА Валерій Куліч обговорив вчора під час робочої зустрічі із заступником Міністра охорони здоров’я України Віктором Шафранським.

В нараді також взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та начальник Управління охорони здоров’я ОДА Петро Гармаш.

Представники виконавчої влади в області та урядовець розглянули ряд питань щодо розвитку якісного медичного обслуговування на Чернігівщині.

Увагу було акцентовано на реорганізації первинної медико-санітарної допомоги на засадах загальної практики-сімейної медицини. Зокрема зазначалося про можливі шляхи покращення матеріально-технічного забезпечення амбулаторно-поліклінічної служби та заохочення лікарів.

Довідково: Станом на 1 січня 2016 року в області зареєстровано 454,5 штатних посад сімейних лікарів. Більше 69% з них — у селі.

Реформування первинної ланки надання медичної допомоги передбачає створення центрів первинної медико-санітарної допомоги, як першооснови удосконалення надання населенню медичної допомоги.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 854 | Теги: медицина, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar