реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 6 » Поліція затримала чернігівця, який спиляв біля Халявина два дуба
12:44
Поліція затримала чернігівця, який спиляв біля Халявина два дуба
Поліція затримала чернігівця, який спиляв біля Халявина два дуба Група реагування патрульної поліції доставила до Чернігівського районного відділення поліції автомобіль «Форд Транзит» з краденими дубами, повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

5 січня до поліції надійшла інформація, що при в'їзді в село Халявин Чернігівського району невідомі зловмисники незаконно спилюють дерева дубів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили у лісосмузі автомобіль «Форд Транзит» під керуванням мешканця Чернігова. В багажному відсіку автомобіля знаходилося 2 дуби довжиною 2,5м і діаметром близько 60см. Автомобіль доставлено до Чернігівського районного відділення поліції.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 894 | Теги: Халявин, поліція, дуби | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar