реклама партнерів:
Головна » 2016 » Вересень » 10 » Поліція затримала фуру зі спиртом без документів
21:33
Поліція затримала фуру зі спиртом без документів
Поліція затримала фуру зі спиртом без документів Орієнтування на зупинку вантажівки надійшло від податківців Київської області.

До чергової частини Чернігівського відділення поліції надійшло повідомлення від поліцейських роти дорожньо-патрульної служби, що на автодорозі «Київ - Чернігів - Нові Яриловичі» біля повороту на селище Гончарівське за орієнтуванням податкової міліції Київської області ними зупинений автомобіль «Рено Преміум».

Транспортним засобом керував 31-річний мешканець Чернігова, в причепі якого знаходиться 55 діжок з речовиною, схожою на етиловий спирт. Документи на вантаж були відсутні.

Виїздом слідчо-оперативної групи поліції встановлено, що водій вантажівки в Києві завантажив автомобіль 55-ма діжками з речовиною, схожою на етиловий спирт. Водій документи на вантаж не отримав та повіз його до Чернігова.

Згідно з орієнтуванням працівників податкової міліції Київської області вказаний вантаж визнано речовими доказами по кримінальному провадженню.

Працівниками роти дорожньо-патрульної служби поліції Чернігівщини вантажівку було зупинено, вантаж та водія доставлено до Чернігівського відділення поліції для передачі податковій міліції Київської області.

За інформацією сектору комунікації
поліції Чернігівської області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 774 | Теги: Чернігівщина, поліція, спирт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar