реклама партнерів:
Головна » 2023 » Вересень » 19 » Поточні ремонти у будинках Чернігова, пошкоджених ракетним ударом 19 серпня, майже завершені
19:11
Поточні ремонти у будинках Чернігова, пошкоджених ракетним ударом 19 серпня, майже завершені
Поточні ремонти у будинках Чернігова, пошкоджених ракетним ударом 19 серпня, майже завершені Про це доповів під час загальноміської наради в муніципалітеті сьогодні, 19 вересня, заступник начальника управління ЖКГ Євгеній Дейнеко. Минув місяць від того дня, як країна-терорист - росія, здійснила ракетний удар по центру Чернігова. Внаслідок чого, в тому числі, було пошкодженого і 82 багатоквартирних житлових будинків, з них шість були в епіцентрі влучання і потребують реконструкції дахів.
— Активно ведеться капремонт шести найбільш постраждалих будинків. Зараз замінюються усі дерев’яні конструкції, стропильна частина, після цього дахи накриють металочерепицею. Планується завершити капітальні роботи до початку опалювального сезону, — повідомив Дейнеко. — У багатоповерхівках, в яких ведеться поточний ремонт, управителі вже відновили покрівлі. Зараз ведеться скління та заміна вікон у місцях загального користування, у т.ч. допомагають з цим і міжнародні партнерські організації.

Зазначимо, що обстеження пошкоджених будівель розпочалося невідкладно, ще в день трагедії. Оперативно було визначено тип руйнувань та визначені заходи для їх усунення. Всі роботи із відновлення дахів, місць загального користування, здійснюються коштом бюджету Чернігівської міської територіальної громади.

Допомогти постраждалим та власникам пошкоджених квартир виявили бажання більше десяти міжнародних організацій. Їх роботу органи місцевого самоврядування організували під одним дахом. У Центр підтримки могли звернутися чернігівці і отримати ту допомогу, яка була запропонована.

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради, Пресслужба Управління ЖКГ ЧМР



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1615 | Теги: будинки, ремонт, Чернігів, війна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar