реклама партнерів:
Головна » 2023 » Вересень » 6 » Про відновлення бізнесу в Чернігові у рамках грантової програми Міжнародної організації з міграції
20:37
Про відновлення бізнесу в Чернігові у рамках грантової програми Міжнародної організації з міграції
Про відновлення бізнесу в Чернігові у рамках грантової програми Міжнародної організації з міграції Понад 30 власників малих підприємств Чернігова, що постраждали внаслідок ракетного обстрілу рф 19 серпня, прийшли на зустріч, де обговорили можливість відновлення бізнесу у рамках грантової програми Міжнародної організації з міграції (МОМ). Зустріч відбулась сьогодні, четвертого вересня, в Чернігівській міській раді за участю керівниці відділу міжнародних відносин та інвестицій Наталії Хольченкової, а також фахівців управління економічного розвитку міста.

— Хочу подякувати усім вам за стійкість та незламність, за ваше бажання розвиватися та створювати нові робочі місця в умовах війни. Це свого роду подвиг на благо міста та його мешканців. Наразі дуже багато різноманітних програм із відновлення та підтримки бізнесу. Ми дуже дякуємо нашим постійним партнерам — Міжнародній організації з міграції, представники якої сьогодні приїхали для того, щоб розказати про спеціальні умови для чернігівського бізнесу, майно та приміщення якого постраждали внаслідок терористичної атаки у серпні, оскільки знаходилися саме в епіцентрі вибуху, — зазначила Наталія Хольченкова на початку зустрічі.

Асистентка проєкту Крістіна Токаренко розповіла про умови участі в цій програмі, про те, хто саме може подати заявку, та на що можна витратити грантові кошти. Максимальна сума гранту становить 4 500 євро. Гроші можна спрямувати на ремонт приміщення (вікна, двері тощо), закупівлю обладнання, яке постраждало.

Запропонована грантова програма реалізується в рамках проекту «Розвиток малих та середніх підприємств: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW. Заявку на участь у цій програмі через онлайн-форму наразі можуть подати представники мікропідприємств, що постраждали від війни.

Для того, щоб зрозуміти потреби, які наразі мають підприємці, відразу після офіційної зустрічі представники МОМ вирушили на об’єкти, що постраждали від ракетного удару, щоб особисто побачити і зафіксувати пошкодження.

— Оскільки наразі неможливо довго чекати і, я думаю, що кожен день для вас грає велику роль, тому сьогодні для вас діятиме спрощена процедура. Після цієї зустрічі ми плануємо відвідати ваш бізнес, щоб побачити пошкодження, зрозуміти плани та потреби для відновлення. Ми будемо намагатися допомогти вам якнайшвидше, — зауважила Крістіна Токаренко.

Детальна інформація щодо умов участі в цій грантовій програмі за посиланням: https://ukraine.iom.int/uk/news/hrantova-prohrama-mom-dlya-postrazhdalykh-vid-viyny-mikro-ta-malykh-pidpryyemstv-v-ukrayini

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1818 | Теги: відновлення, Чернігів, війна, бізнес | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar