реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 30 » Прокурора області Володимира Комашка притягнуть до відповідальності за корупційне діяння?
16:31
Прокурора області Володимира Комашка притягнуть до відповідальності за корупційне діяння?
Прокурора області Володимира Комашка притягнуть до відповідальності за корупційне діяння? 15 грудня Рада адвокатів України вирішила: «Скасувати рішення Ради адвокатів Київської області від 3 червня 2016 року про видачу свідоцтва на заняття адвокатською діяльністю Володимиру Комашку (нинішньому прокурору Чернігівської області. — Авт.). Та звернутися до Генеральної прокуратури України, Національного Антикорупційного бюро та Національного агентства з питань запобігання корупції з приводу порушення Володимиром Комашком вимог статті 172-4 Кодексу про адміністративні правопорушення щодо сумісництва на суміщення з іншими видами діяльності».

Стаття 172-4 входить до глави 13 (а) під назвою «Адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією». Якщо протокол буде складений і підтриманий судом, Володимиру Комашку загрожує штраф від трьохсот до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян (один мінімум 17 гривень). Тобто від 5100 до 8500 гривень. І, як наслідок, прощавай посада?

Нагадаю, 22 вересня народний депутат Олег Ляшко направив звернення до Ради адвокатів з вимогою перевірити інформацію про отримання Володимиром Комашком свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю та притягти адвоката, керівника його стажування та керівництво Ради адвокатів Київської області (яка видала свідоцтво) до дисциплінарної відповідальності.

39-річний Володимир Комашко призначений прокурором Чернігівщини 25 липня минулого року. Свідоцтво він отримав, але його дія була призупинена в день видачі.

Автор: Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №4 (1603), 26 січня 2017 року, gorod.cn.ua



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 789 | Теги: Чернігівщина, Володимир Комашко, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar