реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 21 » Резиденцію Новгород-Сіверських князів очищено від міток путінських шакалів
16:13
Резиденцію Новгород-Сіверських князів очищено від міток путінських шакалів
Резиденцію Новгород-Сіверських князів очищено від міток путінських шакалів Замкову гору в Новгород-Сіверську, що у XI-XIII століттях слугувала резиденцією правителів другого за значенням міста Чернігівського князівства, очищено від скверни путінських «Ночных Волков» та російського нафтового монополіста ТНК-ВР. Активісти С14 прибрали з пам’ятного каменя меморіальну дошку імперських шовіністів, інформує на сторінці facebook політична організація С14 Чернігів.

"У 2011 році разом із встановлення на Замковій горі пам’ятного каменя на нього вмонтували так звану «спонсорську плиту» з логотипами путінських шакалів «Ночные волки» та ТНК-ВР. На той час місцеві краєзнавці не зовсім розуміли навіщо було до воздвиження каменя залучати ще й спонсорів. Насправді логотипи путінських посіпак носили ідеологічне значення, важливе для підкреслення імперських амбіцій Кремля.
З початком війни місцевій владі було глибоко начхати на те, що в центрі прикордонного міста залишався бовваніти ідол леніну – останній на Чернігівщині, який все-таки прибрали під тиском і за вимогами націоналістів. Місцевій владі і надалі начхати на мітки московських імперіалістів, які знаходилися в самісінькому серці міста Новгород-Сіверських князів. Але нам не начхати. Резиденція Новгород-Сіверських князів – без імперських міток!", - йдеться у повідомленні.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1140 | Теги: С14 Чернігів, Новгород-Сіверський, путінські мітки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar