реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 17 » Результати перевірки господарської діяльності КП «Паркування та ринок»
20:20
Результати перевірки господарської діяльності КП «Паркування та ринок»
Результати перевірки господарської діяльності КП «Паркування та ринок» 16 березня в залі засідань виконкому міської ради міський голова Владислав Атрошенко заслухав звіт про результати господарської діяльності КП «Паркування та ринок». На засідання запрошені керівники структурних підрозділів міської ради, представники правоохоронних органів та ЗМІ.

З доповіддю про стан господарської діяльності підприємства виступив радник міського голови Дмитро Федоров як член комісії, що здійснювала перевірку підприємства.

Аналізуючи господарську діяльність, представники комісії зупинились на функціонуванні паркувальних місць, яких налічується 215, але фактично їх в два рази більше. Тож, недонадходження в бюджет становлять більше 2 млн грн.

Вражаюча ситуація з передачею в оренду земельних ділянок, а саме: оренда деяких закінчилась, а орендарі продовжували платити оренду. Питання: кому? В результаті "завуальованої" передачі земельних ділянок бюджет недоотримав близько 1 млн гривень.

В результаті перевірки встановлено численні факти укладання угод керівником КП в умовах конфлікту інтересів, що може свідчити про корупційні схеми розподілу комунальної власності.

По закінченню звіту міський голова Владислав Атрошенко сказав, що документи за результатами перевірки будуть передані до правоохоронних органів.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 873 | Теги: Владислав Атрошенко, Паркування та ринок, перевірка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar