реклама партнерів:
Головна » 2016 » Вересень » 17 » Семенівські поліцейські "по гарячих слідах" розкрили грабіж
19:15
Семенівські поліцейські "по гарячих слідах" розкрили грабіж
Семенівські поліцейські Завдяки оперативності реагування, поліція Семенівського відділення ГУНП в Чернігівській області швидко встановила особу зловмисника, який пограбував бабусю, та повернула потерпілій втрачені речі.

За іронією долі, двічі протягом двох тижнів потерпілою стає 86-річна місцева жителька. Дванадцять днів тому бабусю трохи не задушив подушкою невідомий зловмисник, який серед ночі вдерся до неї в помешкання через вікно, а цього разу вже інший грабіжник просто на вулиці вирвав з рук літньої жінки сумку з продуктами та гаманцем.

Близько 16-ї години до чергової частини Семенівського відділення поліції зателефонував невідомий і повідомив, що на одній з вулиць міста кричить та кличе на допомогу жінка похилого віку.

Слідчо-оперативна група підрозділу була на місці події вже за лічені хвилини. Швидко опитавши потерпілу та свідків і очевидців пригоди, поліцейські кримінальної поліції, шляхом реалізації оперативної інформації, встановили, а через кілька хвилин і затримали грабіжника.

Ним виявився 30-річний безробітний місцевий житель, раніше судимий за маніпуляції з викраденим майном, але на той час він відбувся умовним терміном покарання.

Під час поверхневого огляду при ньому були виявлені та вилучені речі потерпілої. Чоловік у скоєному зізнався та дав правдиві свідчення.

За даним фактом слідчими Семенівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж), за що передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами сектору комунікації поліції Чернігівської області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 826 | Теги: грабіж, поліція, Семенівка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar