реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 2 » Сезон на міському пляжі «Золотий берег» у Чернігові офіційно стартував
19:46
Сезон на міському пляжі «Золотий берег» у Чернігові офіційно стартував
Сезон на міському пляжі «Золотий берег» у Чернігові офіційно стартував 1 червня у Чернігові офіційно відкрили сезон роботи міського пляжу «Золотий берег». За останні роки він перетворився в один з найкращих пляжів України. До цьогорічного пляжного сезону тут провели берегоукріплення та намили широку піщану косу, на якій має вистачити місця для всіх бажаючих, повідомляє прес-служба міськради.

Як відомо, реконструкція пляжу здійснена два роки тому коштом бюджету міста. Завдяки їй не тільки розрівняли берег, а й створили на краю зеленої зони за ним усі необхідні зручності та сервіси. Зараз тут є ігрові спортивні поля, які відповідають стандартам для проведення змагань, дитячі майданчики на будь-який смак, містечко для дитячої творчості, загальнодоступні тренажери, вода для пиття та пляжні душі, фуд-зона, прокат, камери схову, «зручності» та автостоянка.

Дістатися пляжу тепер можна оновленою гарною дорогою, яка зроблена відповідно – з тротуарами, велодоріжкою, освітленням і зупинкою громадського транспорту. До самого пляжу доїжджає міський автобусний маршрут - №15.

На урочистому відкритті пляжу чернігівський міський голова Владислав Атрошенко запросив усіх відпочивати в Чернігові, бо тепер тут краще ніж у Туреччині. Керівництво міста та чернігівці багато зробили для того, щоби стало саме так.

- Щоб і малі, і дорослі мали можливість добре відпочити, не їдучи з дому. Для тих, хто не хоче більше тисячі доларів витрачати для відпочинку в Туреччині, в Єгипті – вони мають тепер, я вважаю, абсолютно достойний варіант для відпочинку тут, на Десні, - сказав він.

На запитання журналістів мер міста назвав поліпшення, зроблені на пляжі цього року:

- З великого ми цього року зробили берегоукріплення, розширили берег. У найближчі роки будемо уважно слідкувати за поведінкою води. Сподіваюся, що всі вжиті тут заходи будуть ефективними. Також у цьому році ми відреагували на прохання чернігівців - прибрали один МАФ з фаст-фудом з пляжу та трошки додали лав на баскетбольну зону. Зараз це вже об’єкт популярний, і є бажання, щоб сюди й бізнес заходив – але я захищаю узбережжя від цього. Вважаю, що зараз це вже об’єкт оптимальний, і в найближчі роки добудовувати тут нічого вже не потрібно. Хіба що зробити косу ще трохи ширшою.

Відкриття пляжу відсвяткували концертом, спортивним святом та розвагами для дітей.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 560 | Теги: Золотий берег, пляж, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar