реклама партнерів:
Головна » 2023 » Вересень » 8 » «Сяйво Чернігівщини»: в обласному центрі працює фотовиставка, присвячена підприємцям
20:44
«Сяйво Чернігівщини»: в обласному центрі працює фотовиставка, присвячена підприємцям
«Сяйво Чернігівщини»: в обласному центрі працює фотовиставка, присвячена підприємцям Фотовиставка «Сяйво Чернігівщини», присвячена Дню підприємця, який відзначається щорічно у першу неділю вересня, працює від сьогодні на алеї поблизу Катерининської церкви.
У експозиції представлені фото 25 полеглих у російсько-українській війні підприємців. З них четверо – загинули з 2014 по 2020 роки, інші – вже за період повномасштабного вторгнення росії.

Крім того, можна побачити світлини підприємців-захисників, які сьогодні боронять країну, а також підприємців-волонтерів. Є й фото зруйнованих ворогом або вже відновлених підприємств.

«Першочергово хочеться вшанувати пам'ять колег, які віддали життя за рідну землю. Більшість хлопців, портрети яких тут є, полягли боронячи саме Чернігівщину», – зазначила голова ГО «Сяйво Сіверщини», яке опікується питаннями бізнесу, Ірина Березинець. – «Звісно ж, варто дякувати й всім іншим, хто вже з перших годин повномасштабного вторгнення теж «став до бою»: власною технікою та зусиллями облаштовував блокпости, готував та розвозив їжу, шукав необхідне для військових та цивільних. Зараз підприємці тримають економічний тил, роль якого важко переоцінити».

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 2016 | Теги: виставка, підприємці, Сяйво Чернігівщини | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar