реклама партнерів:
Головна » 2020 » Лютий » 15 » Скандальна ситуація навколо Ніни Лемеш
13:32
Скандальна ситуація навколо Ніни Лемеш
Скандальна ситуація навколо Ніни Лемеш Ліквідувати чи реорганізувати, звинуватити чи звільнити… Чим завершиться ця історія покаже час.

Шокуюча інформація про корупцію з’явилася на офіційному сайті Чернігівської обласної адміністрації. Без суду та слідства звинувачували у можливих корупційних діях керівника Департаменту сім”ї молоді та спорту своєї ж адміністрації.
Ніна Лемеш – відома у всьому світі біатлоністка, Чемпіонка світу та Європи, яка після закінчення спортивної кар’єри останні п’ять років очолює цей департамент після цієї публікації з кайданками не стримує своїх емоцій.
Фактично ці слова нам підтвердила і речниця Головного управління Нацполіції.
Підготовка проектної документації з реконструкції приміщення Чернігівського молодіжного центру, який не погодила державна архітектурна інспекція, стала предметом службової перевірки, яку наразі проводять правоохоронці.
Як відомо, цей проект мали реалізувати коштом державного фонду регіонального розвитку і він отримав пріоритетну підтримку, але через технічні питання до проектантів і необхідність внесення певних уточнень до проекту, його реалізацію призупинено. Тож хто тут у чому винен покаже слідство, а щодо можливих перспектив ліквідації чи повної реорганізації Департаменту, який очолює Лемеш ми отримали наступну інформацію. 80 видів спорту, які розвивається в області, а також підтримка 30 спортивних федерацій, з якими підписані відповідні декларації.
Це те чим сьогодні опікується профільний департамент ОДА. Це непросто господарство сьогодні під опікою Ніни Лемеш. Микола Аксюта, тренер велосипедистів каже, що за роки роботи пережив вже більше п’яти керівників Департаменту і йому є з чим порівнювати. У нього свої аргументи щодо людини, яка має очолювати спорт у області. Цю думку розділяє і інша спортивна громада міста. Не всі, мабуть з певних міркувань, погоджувались говорити на мікрофон, але підписи свої під зверненням до Президента та губернатора щодо керівника Департаменту Чернігівської ОДА вже поставило чимало відомих у спорті чернігівців. Чим завершиться ця історія покаже час.

Джерело: Новий Чернігів

На сайті Чернігівської ОДА розміщено інформацію: "Відкрита перша кримінальна справа за результатами перевірки Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА" з фото



нижче подаємо ці матеріали:
У Чернігівській облдержадміністрації проводиться внутрішня перевірка фінансово-господарської діяльності Департаменту сім’ї, молоді та спорту.

Виявлені ознаки можливих корупційних злочинів. Минулого тижня матеріали передані до правоохоронних органів.

Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Чернігівській області відкрито кримінальне провадження за фактом зловживання посадовими особами комунальної установи «Чернігівський обласний молодіжний центр» Чернігівської обласної ради своїм службовим становищем під час розробки проекту «Реконструкція будівель Комунальної установи «Чернігівський обласний молодіжний центр» Чернігівської обласної ради для створення Хабу соціального партнерства, підприємництва та інституційного розвитку в Чернігівській області по вул. Магістратська, 3 в м. Чернігові з виділенням черговості», що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 «Зловживання владою або службовим становищем» Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Кошти на виготовлення зазначеного проекту виділялися Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА як головним розпорядником коштів.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 539 | Теги: Чернігівська ОДА, Ніна Лемеш, аудит | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar