реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 27 » Скандальний МАФ із зупинки "Комерційний технікум" перенесуть
22:12
Скандальний МАФ із зупинки "Комерційний технікум" перенесуть
Скандальний МАФ із зупинки Встановлений під Новий рік великий білий МАФ, який викликав обурення чернігівців, із зупинки «Комерційний технікум» перенесуть. Він буде розміщений в іншому місці, яке ще не визначене, але поза центральною частиною Чернігова.

Натомість на зупинці по вул. Козацькій цей же підприємець придбає та встановить зупинковий комплекс нового загальноміського формату і меншого розміру.

Про таке компромісне рішення міської влади і підприємця було оголошено вчора на самому початку засідання сесії міської ради. Домовленість досягнута буквально напередодні засідання. Як публічно запевнила депутатів представниця підприємця, цей варіант їх влаштовує.

У зв’язку з цим анонсований раніше та підготовлений проект рішення, в результаті якого скандальний МАФ був би згодом прибраний у примусовий спосіб, на розгляд депутатів не виносився.

Заступник міського голови Олександр Ломако повідомив, що місце для переміщення великої споруди з вул. Козацької буде визначатися з підприємцем спільно. Є дві вимоги: це має бути не магістральна вулиця і там має бути достатньо широкий тротуар для проходу людей. Найближчим часом підприємець повинен виконати свої зобов’язання та демонтувати МАФ. Якщо цього не відбудеться, то на наступній сесії міська рада може повернутися до цього питання.

Довідково:
У Чернігові встановлення нових зупинкових комлексів вже розпочато. Перший з'явився на зупинці "Площа Героїв Сталінграду".





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 854 | Теги: вулиця Козацька, Чернігів, маф | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar