реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 26 » Скільки грошей на соколовському підприємстві йшло «наліво» від міського бюджету?
19:24
Скільки грошей на соколовському підприємстві йшло «наліво» від міського бюджету?
Скільки грошей на соколовському підприємстві йшло «наліво» від міського бюджету? Чорна бухгалтерія на комунальному підприємстві КП «Паркування та ринок» неодноразово засвітились у скандалах пов’язаних з корупцією.
Під час останньої перевірки перед міським головою були оприлюднені вражаючі факти зловживань. За бухгалтерськими розрахунками 2015 року за паркування місто отримало 564 тисячі гривень, від реалізації парко місць – 456 тисяч.
Обраховуючи дохід за простою формулою, з’ясувалось, якби паркувальники працювали лише півтори годити на день, то прибуток від паркомісць складав би майже півмільйона гривень.

185*9*25*12 = 499 500
185 – паркомісця, 9 – вартість 1,5 години стоянки, 25 робочі дні та 12 – місяців.

Тож виходить, що 6,5 годин робочого дня паркувальники працювали на користь іншого бюджету, котрий не має жодних стосунків до міського. Таким чином, аби вони надавали гроші хоча б за півдня своєї роботи – дохід міського бюджету від цього виду діяльності вимірювався 6-ти значним числом.

За договором підписаним ще у 2013 році між КП «Паркування і ринок» та ФОП Дягтяренко, фізособа зобов’язувалась щомісяця забезпечити сплату через паркомати не менше 42 тисяч гривень. В цьому ж договорі прописані правила обслуговування клієнтів парковки.

Та ні для кого не секрет, як насправді працюють паркувальники.

Попри чималий список видимих порушень, нові працівники КП виявили ще чимало цікавих фактів. Так паркувальників ставили на ділянки, котрі не мають жодного стосунку до КП.

Попри представлені аргументи підрядник ФОП Дягтяренко, пояснити чому так працюють його підлеглі і куди йдуть гроші від паркування, не може.

Якщо якість послуг паркувальників не зміниться нові керівники «Паркування та ринку» обіцяють розірвати договір зі скандальним ФОПом.

Сюжет телеканалу «Дитинець»
Джерело: gorod.cn




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 827 | Теги: Паркування та ринок, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar