реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 21 » Смертельна ДТП: збито жінку з двома малолітніми дітьми
11:37
Смертельна ДТП: збито жінку з двома малолітніми дітьми
Смертельна ДТП: збито жінку з двома малолітніми дітьми В Козелецькому району на трасі Київ-Чернігів "Фольксваген-кадді" на смерть збив жінку з двома малолітніми дітьми. Водій затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Близько 19 години до поліції Чернігівщини надійшла інформація, що в населеному пункті, який знаходиться на трасі "Київ-Чернігів", автомобіль збив трьох людей, які загинули. На місце події негайно виїхали районна та обласна слідчо-оперативні групи на чолі з керівництвом Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, колеги з прокуратури.

Попередньо встановлено, що мешканець Козелецького району, рухаючись зі сторони Києва на автомобілі "Фольксваген-кадді", на частково освітленій ділянці населеного пункту скоїв наїзд на місцеву жінку з двома малолітніми дітьми. Всі троє постраждалих загинули. За попередньою інформацією, водій тверезий.

На місці автопригоди працюють слідчі та експерти. За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водій затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Джерело: сектор комунікації поліції Чернігівської області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 672 | Теги: ДТП, Кримінал, Козелецький район | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar