реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 3 » Справа розгону чернігівського євромайдану: Павло Вовк втік до Києва, але до суду не з'явився
10:47
Справа розгону чернігівського євромайдану: Павло Вовк втік до Києва, але до суду не з'явився
Справа розгону чернігівського євромайдану: Павло Вовк втік до Києва, але до суду не з'явився 2 листопада у Київському обласному апеляційному суді через неявку з невідомих причмн колишнього начальника юридичного відділу Чернігівської міської ради Павла Вовка, звинуваченого у причетності до розгону 25 листопада 2013 року Чернігівського євромайдану і його адвоката Андрія Душина, було зірвано розгляд апеляційних скарг прокуратури і постраждалих на виправдувальний вирок судді Деснянського районного суду м.Чернігова Григор"єва.

Колегія суддів була вимушена перенести розгляд справи на 10-00 23 листопада 2017 року.

До речі, перенесення розгляду апеляції з Чернігівського апеляційного суду відбулося на вимогу Павла Вовка і його адваката, які обгрунтували це упередженістю чернігівських суддів і участю їх у розгляді справ щодо інших обвинувачених у розгоні чернігівського майдану - полковника міліції Гребенюка і судового виконавця Рокача.

Безумовно, розгляд апеляції за межами Чернігова значно обмежує права постраждадих, бо їздити до Києва за власний рахунок - справа невдячна.

Тому є всі підстави вважати, що Павлу Вовку вдасться вийти сухим із води і громада ніколи не дізнається яким чином йому, за власною ініціативою, особисто, у вихідний суботий день 23 листопада 2013 року вдалося о 17 год. 15 хв. зареєструвати у Чернігівському окружному адміністративному суді позов з вимогою фактично заборонити проведення безстрокового євромайдану, а також мобілізувати в ніч з суботи на неділю суддю Зайця для розгляду справи за його позовом, а вранці у понеділок, 25 листопада, надати рішення суду до виконавчої служби.

При цьому це рішення було винесено суддею Зайцем за межами позовних вимог, а саме: Павло Вовк вимагав заборонити встановлення "малих архітектурних форм" на Красній площі і прилеглих частинах вулиць Шевченка, Магистратській, проспекту Миру, в той час як суддя Заяць значно розширив позовні вимоги і заборонив встановлювати "архітектурні форми" на Красній площі і прилеглих вулицях, а також визнав дії майданівців загрозливі для національної безпеки і життя людей. Але це не зупинило кваліфікованого і досвідченого юриста Павла Вовка подати таке спотворене рішення суду до виконавчої служби.

Більш того, Павло Вовк так поспішав, що передав до суду не копії, а оригінали ніким незареєстрованих листів від Чернігівської обласної організації "ДемАльянс" з повідомленням початок 23 листопада о 16-00 безстрокової акції-мітингу і сфальшованого листа начебто за підписом в.о. начальника міської міліції Парфент"єва про неможливість міліції забезпечити правопорядок в разі проведення безстрокової акції-мітингу "Чернігівській євромайдан" у сквері ім. Попудренка і відзначення 70-ї річниці голодомору біля П"ятницької церкви.

Сергій СОЛОМАХА



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1026 | Теги: Павло Вовк, суд, Євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar