реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 23 » Творчо обдаровані діти Чернігова отримуватимуть стипендії міського голови
15:32
Творчо обдаровані діти Чернігова отримуватимуть стипендії міського голови
Творчо обдаровані діти Чернігова отримуватимуть стипендії міського голови 65 стипендій міського голови отримуватимуть впродовж 2017 року творчо обдаровані діти Чернігова за високі досягнення у галузях музичного та образотворчого мистецтв, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко з метою підтримки і стимулювання творчо обдарованих дітей, їхньої участі у міжнародних та всеукраїнських фестивалях, оглядах, олімпіадах, конкурсах, виставках і пленерах та створення можливостей для подальшого розвитку талановитої молоді.

Згідно з розпорядженням 58 стипендій по 100 грн надаватимуться учням Чернігівської музичної школи № 1 ім. С. В. Вільконського, Чернігівської музичної школи № 2 імені Є. В. Богословського та Чернігівської міської школи мистецтв, які стали лауреатами або дипломантами міжнародних та всеукраїнських конкурсів, фестивалів, оглядів та олімпіад.

Ще 7 стипендій по 100 грн виділено учням Чернігівської дитячої художньої школи за високі творчі досягнення в образотворчому мистецтві та відзнаки за участь у міжнародних, всеукраїнських і обласних виставках, конкурсах, пленерах.

Виплати стипендій здійснюватимуться з січня до травня та з вересня до грудня включно за рахунок загальних асигнувань, передбачених на утримання галузі «Культура» на 2017 рік.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 883 | Теги: мистецтво, обдаровані діти, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar