реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 6 » У Чернігові, на вул. Волковича, у житловому будинку стався вибух
09:09
У Чернігові, на вул. Волковича, у житловому будинку стався вибух
У Чернігові, на вул. Волковича, у житловому будинку стався вибух 4 березня о 23:46 у Чернігові до Управління ДСНС надійшло повідомлення про те, що по вул. Волковича, 15 стався вибух в одній з квартир п'ятиповерхівки без послідуючого горіння.

Оперативно за викликом прибули рятувальники, в ході розвідки було встановлено, що в квартирі № 18, розташованій на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку, стався вибух.
В результаті вибуху, вибуховою хвилею пошкоджено: майно, вікна, вхідні двері квартири, де стався вибух, вхідні двері сусідньої квартири, 7 вікон та 4 дверей у під'їзді будинку.
На щастя несучі конструкції зовнішніх стін та міжповерхові перекриття будинку пошкоджень не зазнали.

На даний час потреби в евакуації мешканців будинку немає. Комунальними та аварійними службами міста проведено обстеження систем життєзабезпечення. За результатами обстеження системи газо, водо, електропостачання не відмикались.

Для надання допомоги залучалось 3 відділення пожежно-рятувальних підрозділів на автоцистернах та автодрабині, 10 чоловік особового складу та аварійні служби міста.
На місці пригоди працюють слідчо-оперативна група Чернігівського ВП ГУ НП України у Чернігівській області та представники міської ради.
Травмованих та загиблих не має.
Причина вибуху встановлюється.

УДСНС України у Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 849 | Теги: вибух, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar