реклама партнерів:
Головна » 2020 » Лютий » 12 » У Чернігові батькам-вихователям вручили ключі від службового житла
20:45
У Чернігові батькам-вихователям вручили ключі від службового житла
У Чернігові батькам-вихователям вручили ключі від службового житла Влітку 2019 року чернігівці Андрій та Оксана Тимофеєви створили прийомну сім’ю, взявши на виховання хлопчика, позбавленого батьківського піклування. Подружжя також має чотирьох власних дітей. Уже за пів року родина вирішила створити дитячий будинок сімейного типу. Тепер вони виховують ще п’ятьох дітей, четверо з яких – рідні сестри прийомного хлопчика.

Житиме нова сім’я у Чернігові у двоповерховому будинку, купленому за державні кошти.

Ключі від службового житла батькам-вихователям сьогодні, 11 лютого, урочисто передали заступник голови Чернігівської ОДА Наталія Романова та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

— Кожна дитина заслуговує на виховання у родині, батьківську любов та турботу. Саме тому держава всебічно сприяє розвитку сімейних форм виховання. У тому числі, й фінансово. Цьогоріч на придбання житла для ДБСТ, а також для дітей-сиріт та осіб з їх числа з держбюджету для області передбачено понад 34 мільйони гривень, — зазначила Наталія Романова. — Велика вдячність тим батькам, які відкривають свої серця дітям, позбавленим родинного затишку .

До слова, на Чернігівщині всього зростає 160 253 дитини. З них 2 030 — сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, 92% охоплені сімейними формами виховання.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 450 | Теги: житло, Чернігів, багатодітні | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar