реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 15 » У Чернігові хочуть ліквідувати Новозаводську та Деснянську районні ради
21:42
У Чернігові хочуть ліквідувати Новозаводську та Деснянську районні ради
У Чернігові хочуть ліквідувати Новозаводську та Деснянську районні ради У міській раді вперше офіційно підтвердили: хочуть ліквідувати Новозаводську та Деснянську районні ради.

ВІдтак на найближчу сесію міської ради пропонують рішення про неутворення Деснянської та Новозаводської районних у місті Чернігові рад. Це стосуватиметься вже наступного (восьмого) скликання, тобто до виборів у жовтні 2020 року ради працюватимуть.

У міській раді вперше офіційно підтвердили: хочуть ліквідувати Новозаводську та Деснянську районні ради
На цьому місто хоче зекономити 14 мільйонів гривень.

Прошу депутатів підійти до цього рішення з розумінням. Нічого революційного у цьому рішенні немає. Щодо кількості депутатів, то у нас є 42 депутати міської ради і цього цілком достатньо для комунікації з громадянами. Є у Європі і більші міста за Чернігів, які мають навіть менше депутатів і у той же час не мають додаткових рад. Інше питання – в економії коштів на утримання апарату районних рад. Ці кошти не будуть зайвими для міста, – сказав мер Атрошенко депутатам під час погоджвальної ради 14 червня.

У фінансовому управлінні міської ради підготували пояснення щодо прогнозованої економії коштів у разі ліквідації районних у місті Чернігові рад.

Так, планується вивільнення 61,5 штатних посад, що сумарно дасть економію бюджетних коштів на рівні 13,7 млн гривень. Площі вивільнених приміщень можна буде здавати в оренду на конкурсних умовах, що забезпечить додаткові надходження до міського бюджету.

Джерело: Час чернігівський



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 698 | Теги: Деснянська райрада, Новозаводська райрада, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar