реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 6 » У Чернігові презентували "Коли захиталось небо, або V означає Вільні"
20:29
У Чернігові презентували "Коли захиталось небо, або V означає Вільні"
У Чернігові презентували Ліля Мусіхіна, учасник Революції Гідності, волонтер та активіст Вільні Люди презентувала книгу "Коли захиталось небо, або V означає Вільні" у Чернігові. У культурно-мистецькому центрі "Інтермеццо" зібрались як активні патріоти Чернігівщини, так і безпосередні учасники Революції Гідності та російсько-української війни.

"Події, описані у книзі, - це жива історія української нації. Вони стосуються кожного, а особливо, присутніх на презентації: усі ми пам’ятаємо, чому вийшли на Майдан, а потім - пішли на фронт чи почали волонтерити. Ми також пам’ятаємо загиблих побратимів. Ми віддаємо своє життя, щоб пімстити їхні смерті і здобути Українську Державу - тому боротьба триває", - зазначив Олександр Ясенчук, координатор "Вільних Людей" у Чернігові.

Книга "Коли захиталось небо, або V означає Вільні" присвячена героям російсько-української війни на Сході, що загинули в боротьбі за соборність: Віктору Гурняку, Володимиру Гарматію, Роману Атаманюку та іншим.

"Дуже приємно зустріти у Чернігові людей, близьких за духом. Ще приємніше - дізнатись, що мої книги там знають і читають. Отже, все, що робила, було недаремним. Дякую", - говорить Лілія Мусіхіна.

Книга видана за сприяння Фундація Вільні Люди. Замовити примірник можна, написавши на vilnifound@gmail.com

Автор світлин: Олександр Красногор



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 813 | Теги: книга, Революція Гідності, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar