реклама партнерів:
Головна » 2019 » Травень » 15 » У Чернігові встановили перші п’ять сучасних сміттєвих майданчиків із підземними контейнерами
07:55
У Чернігові встановили перші п’ять сучасних сміттєвих майданчиків із підземними контейнерами
У Чернігові встановили перші п’ять сучасних сміттєвих майданчиків із підземними контейнерами Майже двадцять п’ять сміттєвих майданчиків із підземними контейнерами мають облаштувати у Чернігові у цьому році.
Про це розказав начальник комунального підприємства АТП-2528 Руслан Волок, повідомляє UA: Чернігів

Нині в місті встановили п’ять таких майданчиків, на кожному по два-три сміттєві контейнери. Усі вони на вулиці Пухова. На них ще мають укласти плитку – і вже потім мешканці прилеглих будинків зможуть повноцінно ними користуватися.

За словами начальник комунального підприємства АТП-2528 Руслана Волока, один такий пластиковий контейнер вміщує у себе три кубометри сміття. Це стільки ж скільки вміщують три контейнери, які зараз використовують в місті.

Скільки саме таких контейнерів будуть встановлювати на майданчику: один чи три – вирішуватимуть, враховуючи кількість мешканців прилеглих будинків.

Для вивозу сміття з цих баків торік восени комунальне підприємство АТП 2528 закупило дві машини з маніпуляторами.
Сконструйовані самі контейнери за принципом відра у відрі.
Кран чіплятимуть за верхню частину баку, і доки основа залишатиметься у землі, із внутрішньої ємності висипатимуть сміття.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 590 | Теги: сміття, Чернігів, контейнери | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar