реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 4 » У гуртожитках для тимчасового переселення мешканців з Попудренка, 16 закінчуються ремонти
18:51
У гуртожитках для тимчасового переселення мешканців з Попудренка, 16 закінчуються ремонти
У гуртожитках для тимчасового переселення мешканців з Попудренка, 16 закінчуються ремонти Завершується ремонт кімнат і приміщень загального користування у ще двох чернігівських студентських гуртожитках, які приймуть на тимчасове проживання мешканців пошкодженого гуртожитку з вул. Попудренка, 16, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

У гуртожитку Чернігівського національного технологічного університету по вул. Ціолковського, 14 ремонтується і готується для їх заселення 5-й поверх. У 15 кімнатах роботи вже повністю завершені, у 21 кімнаті – завершуються. Також залишається відремонтувати санітарну кімнату, після чого люди зможуть заселятися. Це очікується за тиждень.

У цей гуртожиток заплановано поселення 88 осіб (42 родин). Листи на поселення вже видані більшості з них.

У гуртожитку Чернігівського професійного будівельного ліцею по вул. І. Мазепи, 70 ремонтні роботи теж завершуються. Тут готується 11 кімнат, з яких 2 вже відремонтовані та заселені, ще 4 – відремонтовані і решта – у різній стадії ремонту. Одночасно робляться капітальний ремонт душової кімнати на цьому поверсі та поточний ремонт санвузла. Окрім того, минулого тижня під час інспекції міського голови мешканці попросили провести воду та зробити водовідведення на спільній кухні (вода є в іншому приміщенні, що незручно). Це теж буде зроблено.

Зараз там вже проживають троє переселенців (2 родини).

Як вже повідомлялося раніше, 40 осіб (17 родин) з числа мешканців зруйнованої будівлі вже переселилися до гуртожитку Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту (Бакуринського, 18-а).

Ще 44 особи (12 родин) переїхали з готелю або від родичів до гуртожитку Чернігівського професійного ліцею побуту (вул. І. Мазепи, 78).

На даний час у готелях Придеснянському та Профспілковому ще проживають 62 особи (31 родина).

Розселення колишніх мешканців Попудренка, 16 до різних гуртожитків проводиться як тимчасове – орієнтовно, на рік. За цей рік місто планує вирішити питання з пошкодженою будівлею.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 787 | Теги: аварія, гуртожиток, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar