реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 27 » У Корюківці встановили оригінальну зволожуючу рамку
16:38
У Корюківці встановили оригінальну зволожуючу рамку
У Корюківці встановили оригінальну зволожуючу рамку Як врятуватися від спеки на вулиці? У Корюківці можна освіжився біля зволожуючої рамки.
У Корюківці, у центрі міста, встановили дерев’яну зволожуючу рамку. З’явилася вона у середу, 26 червня, коли спека була неймовірною. Встановили конструкцію на одній з пішохідних доріжок, що веде до райдержадміністрації.

Ініціатором ноу-хау був директор комунального підприємства «Благоустрій» Анатолій Селюк. Каже, побачив в Інтернеті.

Домовився з керівником місцевого підприємства «Корюківкаліс» Олексієм Іллюченком, щоб надали безкоштовно деревину. І працівники «Благоустрою» самі виготовили рамку. Ще близько двох тисяч гривень комунгосп витратив на придбання обладнання для поливу.

А вихованці міського центру творчості підхопили ініціативу і на свій смак розмалювали конструкцію.

За словами міського голови Ратана Ахмедова, міськрада ніяких додаткових коштів не виділяла. До рамки по шлангах подається вода. Її витрачається дуже мало, літрів 20 у день. Ці витрати взяло на себе КП «Корюківкаводоканал».

Тільки за півдня 26 червня через рамку пройшла понад сотня осіб. Корюківчани Микола Петренко та Григорій Стукало — по кілька разів. Кажуть, дійсно допомагає у спеку.

До цього Григорій бачив таку рамку тільки по телевізору. І ніколи не думав, що подібне можуть встановити у Корюківці. А містянин Григорій Рубан, теж проінспектувавши кілька разів пристрій, сказав, що таку конструкцію недавно бачив у Чернігові.

Зволожуюча рамка хоч трішки, але рятує від спеки. Та найбільше люди оцінили — турботу про них.

Джерело: susidy.city





Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 608 | Теги: зволожуюча рамка, спека, Корюківка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar