реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 4 » У Ніжині лежачі поліцейські ніяк «не вляжуться»
18:59
У Ніжині лежачі поліцейські ніяк «не вляжуться»
У Ніжині лежачі поліцейські ніяк «не вляжуться» 4 січня, біля Університецької зупинки, що по вул. Набережна, вкотре, переносили лежачого поліцейського. Його планують передемонтовували ближче до ново встановленої зупинки, аби те місце було повністю захищене від любителів швидкої їзди, що надасть можливість пішоходам відчувати себе набагато спокійніше та впевненіше переходячи дане перехрестя.
Так пояснив редакцыъ нашого видання начальник КП “ВУКГ” Владислав Корман. Та з цього приводу виникло слушне запитання: навіщо відтягувати лежачого поліцейського від «зебри» адже чим ближче він до неї тим більша вірогідність що водій пригальмує? В цьому і є сенс призначення лежачих поліцейських по місту. В іншому ж разі, і в даному випадку, водій пригальмує, проїде 5 метрів і не факт, що зупинеться перед зеброю.

Тож у транспортному відділі повідомили реальну причину перенесення. Виявляється, власник будинку, навпроти якого знаходиться лежачий поліцейський, поскаржився на те, що внаслідок руху автівок через поліцейського, руйнується фундамент його будівлі. Це і змусило комунальні служби провести відповідні заходи. Нагадаємо, що на даному відрізку дороги встановили спочатку один обмежувач руху, потім доповнили ще одним, пізніше відтягли його далі і знову.

Джерело: Нежатин



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1093 | Теги: дороги, лежачий поліцейський, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar