реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 15 » У Ріпкинському районі затримано розкрадачів лісу
22:03
У Ріпкинському районі затримано розкрадачів лісу
У Ріпкинському районі затримано розкрадачів лісу Троє чернігівців у Ріпкинському районі завантажили в фургон п’ять раніше спиляних дубів та збиралися вивезти деревину в обласний центр, але були затримані поліцією та екологами.

Увечері 12 березня до чергової частини надійшло повідомлення, що в лісосмузі біля села Великі Осняки Ріпкинського району троє чоловіків займаються незаконною порубкою дубів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що троє жителів Чернігова на автомобілі «Мерседес 207d» в лісосмузі поблизу села Великі Осняки нарізали та завантажили до автомобіля п’ять колод дуба довжиною по 2,5 метра та діаметром 0,5 метра, які були спиляні раніше.

Після цього зловмисники планували відвезти деревину до Чернігова, але були затримані поліцією та працівниками екологічної інспекції.

Автомобіль з деревиною вилучений та доставлений до Ріпкинського відділення поліції. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 822 | Теги: ліс, Кримінал, Ріпкинський район | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar