реклама партнерів:
Головна » 2019 » Травень » 30 » В Остерській громаді на Чернігівщині заклали великий виноградник
13:00
В Остерській громаді на Чернігівщині заклали великий виноградник
В Остерській громаді на Чернігівщині заклали великий виноградник Підприємці Остерської об’єднаної територіальної громади Чернігівської області започаткували нетрадиційний для північного регіону України бізнес - виноградарство й заклали великий виноградник.

Про це журналісти дізналися в ході прес-туру до Остерської ОТГ, організованого Чернігівським Центром розвитку місцевого самоврядування Програми "U-LEAD з Європою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Закладати виноградник ми почали в минулому році. Зараз у нас під ним 2 гектари землі, висаджено понад 500 кущів 200 сортів. Поки що ми просто експериментуємо, дивимося, які сорти найкраще адаптуються в наших краях. У підсумку вирощувати будемо тільки 5-6 сортів", - поділився планами підприємець, директор ТОВ "Остер Агро-Трейд" Артем Севастьян.

Він розповів, що виноградний бізнес - це бажання зробити "щось таке, чого немає на Чернігівщині". Його партнером став досвідчений місцевий виноградар Леонід Ющенко, який 15 років серйозно займався вирощуванням цієї культури і має великий досвід. Удвох чоловіки й працюють зараз на виноградній плантації. І вірять в успіх.





Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 642 | Теги: ОТГ, Остерщина, виноградник | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar