реклама партнерів:
Головна » 2020 » Лютий » 23 » Виставкова діяльність Національного заповідника «Чернігів стародавній» у березні 2020 року
19:28
Виставкова діяльність Національного заповідника «Чернігів стародавній» у березні 2020 року
Виставкова діяльність Національного заповідника «Чернігів стародавній» у березні 2020 року У Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стародавній», у Колегіумі, продовжується експонування унікальної виставки «Корони світу», де презентується понад 80 світових шедеврів. На сьогодні вона є однією з найпопулярніших, її вже відвідали тисячі поціновувачів старовини з різних куточків України, а також з-за кордону. Експозиція буде орієнтовно працювати до червня 2020 року.

19 лютого завершилося експонування астрономічної виставки «Погляд у Всесвіт», яка працювала з 26 листопада 2019 року у приміщенні Колегіуму. Вона презентувала частину приватної колекції видатного українського популяризатора науки Юрія Шевели.

У цьому залі у березні розпочнеться розпочнеться експонування виставки картин, приуроченої до Шевченківських днів «Було колись в Україні…»

У Борисоглібському соборі продовжується експонування виставки «Археологічні скарби Чернігова», яка відкрилася 12 лютого 2020 року. Вона створена за підсумками археологічних досліджень у 2018-2019 рр. в охоронних зонах Національного архітектурно-історичного заповідникп «Чернігів стародавній».

На фото: фрагмент виставки «Погляд у Всесвіт».
Джерело: «Чернігів стародавній».




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 528 | Теги: березень, Виставки, Чернігів стародавній | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar