реклама партнерів:
Головна » 2016 » Вересень » 20 » Вітаємо Чернігівський драмтеатр з блискучою перемогою у Бресті!
23:48
Вітаємо Чернігівський драмтеатр з блискучою перемогою у Бресті!
Вітаємо Чернігівський драмтеатр з блискучою перемогою у Бресті! За підсумками найпрестижнішого театрального фестивалю Білорусі «Біла вежа», який проходив 9–16 вересня у Бресті, творчий колектив Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка визнано «Кращим акторським ансамблем».

У Міжнародному театральному фестивалі «Біла вежа-2016» взяли участь 25 театральних колективів із 16 країн, було представлено 26 спектаклів, які відвідали близько 10 тисяч глядачів. Рішенням експертної ради фестивалю Гран-прі цього року не присуджувався, а булі встановлені спеціальні призи у різних номінаціях. З приємністю дізналися, що із п’яти переможців в окремих номінаціях два театральні колективи – чернігівський і львівський – з України, а наш театр став переможцем у номінації «Кращий акторський ансамбль»!

Бурхливі овації захоплених глядачів, коли вся театральна зала Брестського драмтеатру стоячи вітала шевченківців з успішним виступом, стали найвищим визнанням професійної майстерності творців і виконавців феєричного сценічного дійства «Ніч перед Різдвом» за твором М.Гоголя у постановці художнього керівника – головного режисера театру, заслуженого артиста України Андрія Бакірова.

Щиросердно вітаємо творчий колектив Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка з отриманою блискучою перемогою на фестивалі «Біла вежа», пишаємось вкотре підтвердженим високим рівнем режисерської та акторської роботи усього творчого колективу, зичимо нових і нових перемог на фестивалях і конкурсах найвищого рівня!



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 919 | Теги: ChernihivTheatre, Чернігів, БілаВежа, театрШевченка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar