реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 9 » Запал до ручної гранати вибухнув у руках хлопчини
19:35
Запал до ручної гранати вибухнув у руках хлопчини
Запал до ручної гранати вибухнув у руках хлопчини В Ніжині парубок знайшов на вулиці і підняв із землі запал до ручної гранати, який у нього в руках вибухнув, про це повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Зранку 6 березня до чергової частини Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення від фельдшера «швидкої допомоги», що до травматологічного відділення Ніжинської центральної міської лікарні було доставлено 22-річного місцевого жителя з множинними осколковими пораненнями живота і руки.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка обстежила місце вибуху.

Поліцейським потерпілий розповів, що того ранку він із своєю подругою повертався з дискотеки. Поблизу аптеки він побачив на тротуарі запал від гранати. Юнак підняв його та почав розглядати, з невідомих причин небезпечна знахідка здетонувала у нього в руках. Парубок отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків живота та правої кисті, у його подруги – незначна травма стегна.

Постраждалі були доставлені до Ніжинської центральної міської лікарні, де вони отримали всю необхідну допомогу, але від госпіталізації та подальшої перевірки відмовилися.

Поліція вкотре нагадує громадянам про небезпеку, яку несуть в собі вибухонебезпечні предмети – будь то снаряди, міни і гранати часів Другої світової війни, сучасні боєприпаси чи саморобні вибухові пристрої. Цінуйте власне життя і здоров’я, не піддавайте загрозі своїх рідних, адже знешкоджувати боєприпаси мають тільки фахівці.

Ні в якому разі не беріть в руки, не намагайтеся переносити, розбирати чи кидати у багаття знайдені вибухонебезпечні предмети. Тим більше, не приносьте їх додому чи у громадські місця.

В разі виявлення зброї, боєприпасів чи вибухонебезпечних предметів терміново повідомляйте в поліцію за номером 102. Не наражайте себе і оточуючих на небезпеку!



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 935 | Теги: Ніжин, вибух, Граната | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar