реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 20 » Затримано злодіїв-гастролерів, які обікрали 80-річну пенсіонерку
18:11
Затримано злодіїв-гастролерів, які обікрали 80-річну пенсіонерку
Затримано злодіїв-гастролерів, які обікрали 80-річну пенсіонерку Поліцейські Корюківського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області спільно з прикордонниками розкрили крадіжку грошей особами не слов’янської зовнішності з господарства жительки с.Перелюб, Корюківського району.

Як розповів начальник Корюківського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області майор поліції Сергій Таран, інформація про крадіжку надійшла до відділення о другій годині після полудня. Потерпіла повідомила, що кілька хвилин тому в неї побували невідомі, які хотіли придбати квасолю та сухофрукти. Після їх від’їзду вона вивила відсутність грошей в сумі понад 5 тис. грн.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативники та дільничний інспектор поліції. Не зважаючи на значну віддаленість населеного пункту від райцентру (близько 30 км) правоохоронці прибули вже за 20 хвилин. При огляді місця пригоди та опитуванні потерпілої було встановлено прикмети зловмисників та автомобіля, на якому вони пересувалися, а також орієнтовний напрямок руху. Всі підозрювані – не слов’янської зовнішності, віком 35 – 40 років, чотири жінки та чоловік – водій. З огляду на те, що зловмисники вирушили на північний захід в Щорський район, а до кордону звідси всього 15 кілометрів, одразу ж було повідомлено та орієнтовано прикордонну службу.

Через деякий час автомобіль зловмисників наздогнали в селі Гута-Студенецька, Щорського району, але вони зупинятися не збиралися. Коли ж з допомогою прикордонного наряду, поліцейські блокували машину втікачів, ті вимушені були зупинитися.

Потерпіла одразу впізнала своїх кривдників і їм нічого не залишалося, як зізнатися у скоєному та повернути викрадені кошти. Всі вони, чотири жінки і один чоловік, жителі Сумської області, ніде не працюючі. Найстаршій – 56 років, наймолодшому - водію – 30. Решті жінок від 35 до 40 років.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб), що карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Грошові кошти вилучені. Вирішується питання про затримання останніх до ізолятора тимчасового тримання згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та проводиться їх перевірка на причетність до інших подібних злочинів на території держави.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національно поліції в Чернігівській області






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 940 | Теги: прикордонники, злодії, Корюківка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar