реклама партнерів:
Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Завершуються роботи із встановлення в Козельці пам’ятника загиблим на Донбасі
09:02
Завершуються роботи із встановлення в Козельці пам’ятника загиблим на Донбасі
Завершуються роботи із встановлення в Козельці пам’ятника загиблим на Донбасі Повільно, але впевнено наближаються до завершення роботи із встановлення на Соборній площі Козельця пам’ятника землякам, які загинули на сході нашої держави, боронячи Україну від російської агресії.
Про це повідомляє на сторінці facebook Ігор Сенченко.

Його відкриття заплановане на 11-у годину 14 жовтня – день, коли в Україні відзначатимуть Покрову Пресвятої Богородиці та День захисника України.
“Усі патріотично налаштовані громадяни повинні обов’язково прийти на цю подію, щоб засвідчити: ми пам’ятаємо своїх Героїв, ми – одне ціле з Українським військом та добровольчими батальйонами, які протистоять московським інтервентам”, - зазначає Ігор Сенченко.

У Луганській і Донецькій областях, загинули 25 мешканців Козелецького району. Місце для пам’ятника вибране особливе – в самісінькому центрі селища, на Соборній площі, як нагадування козельчанам про цілком реальну війну, яка щоденно забирає кращих синів й дочок України. На цьому фото зафіксований початок робіт із встановлення пам’ятника. Будівельниками виступають хлопці, які брали участь в бойових діях на сході нашої держави. Ці хлопці не потребують оплати за свій труд, не вимагають високих слів про їх свідомість, патріотизм, обов’язок і таке інше – вони просто взяли до рук інструменти, закачали рукава й доклали своїх зусиль до благородної справи. У нас, на жаль, буває так, що з часом у того чи іншого проекту (задуму) з’являється багато «батьків», а тому це фото слугуватиме своєрідним нагадуванням, хто і в який спосіб брав участь в увічненні пам’яті Героїв російсько-української війни.

Після відкриття пам’ятника о 12-ій годині в районному будинку культури відбудеться концерт, присвячений Дню захисника України.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1235 | Теги: Донбас, Козелець, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar