реклама партнерів:
Головна » 2016 » Березень » 23 » Жителі Чернігівського району зібрали допомогу для танкістів
19:58
Жителі Чернігівського району зібрали допомогу для танкістів
Жителі Чернігівського району зібрали допомогу для танкістів Жителі Чернігівського району зібрали допомогу для Першої танкової бригади, дислокованої в смт Гончарівське, про це на сторінці facebook повідомляє заступник голови Чернігівської райради Володимир Поліщук.
Адже війна на сході не скінчилась, наші брати, сини та друзі знаходяться на передовій.
На даний час наші військові забезпечені одягом та амуніцією в повному обсязі. Забезпечені вони і харчуванням, в основному, у вигляді сухпайків та консервів. Тому, по домовленості з командиром частини, мешканці сільських та селищних рад району зібрали свіжі овочі, консервацію, мед, горіхи, сухофрукти; депутат райради Сергій Шегеда надав свій новий, військовий комбінезон для механіка, що залишився в нього з часів війни в Афганістані. Голови селищних рад та депутати районної ради організували підвіз продуктів з усього району до місця відправки, будівлі Чернігівської районної ради. Голова РДА Корж Віктор Борисович звернувся до підприємств району, які також внесли свою допомогу: Чернігівський лісгосп надав пиломатеріали для облаштування бліндажів а сільгосппідприємства надали овочі та декілька туш свіжого м’яса.
На кошти, зібрані під час проведення загальнорайонного свята Масляна в смт М.-Коцюбинське, закуплені предмети гігієни.
Заступник голови районної ради Поліщук Володимир Андрійович особисто супроводить зібрану районом допомогу до місця призначення.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1040 | Теги: АТО, Володимир Поліщук, Чернігівський район | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar