реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 23 » 453 дозволи на розміщення реклами в Чернігові продовжено на рік
19:10
453 дозволи на розміщення реклами в Чернігові продовжено на рік
453 дозволи на розміщення реклами в Чернігові продовжено на рік Виконавчий комітет Чернігівської міської ради за поданням комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» продовжив на один рік термін дії 453 дозволів на тимчасове розміщення зовнішньої реклами.
Про це йдеться в рішенні виконкому, інформує КП ««Дільниця з контролю за благоустроєм міста».
Дозволи продовжені для 30 суб’єктів господарської діяльності. Зокрема, відомим банкам, закладам харчування і торгівлі, підприємствам, які займаються рекламною діяльністю, надають послуги та фізичним особам підприємцям.
Серед об’єктів зовнішньої реклами такі конструкції: «лайт-бокси», «сіті-лайти», «троли», «біг-борди» «рекламні щити», «призматрони», «скроли», «тріедри» та конструкції на фасадах житлових будинків.
Орган виконавчої влади скасував дозвіл на розміщення двох конструкцій зовнішньої реклами у зв`язку з порушенням умов розміщення реклами.
Виконком доручив робочому органу – комунальному підприємству «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» міської ради (керівник Артем Стах) – оформити та видати замовникам дозволи на тимчасове розміщення зовнішньої реклами.



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1202 | Теги: кіоски, Чернігів, благоустрій | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar