реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 24 » Автобусний маршрут №25 два тижні перевірятимуть щодня
16:36
Автобусний маршрут №25 два тижні перевірятимуть щодня
Автобусний маршрут №25 два тижні перевірятимуть щодня Від завтрашнього дня і протягом двох тижнів комісія, яка може складатися не тільки з представників Управління транспорту та зв’язку міської ради, а й фірми-перевізника та громадськості, має перевіряти дотримання автобусами міського громадського транспорту на маршруті №25 графіку та інтервалів руху. Таке доручення у відповідь на скарги громадян дав на сьогоднішньому засіданні 18-ої сесії міської ради Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Він наголосив на тому, що технічні питання про те, як це краще здійснити, мають бути вирішені в робочому порядку, але принципово, щоби представники громадського активу мікрорайону «Шерстянка» мали змогу долучитися до цих перевірок.

- Перевізники, ви боролися за цей маршрут. Перевезти більше пасажирів – ваш заробіток. Я не розумію, навіщо ж допускати скарги людей? На вашому місті я зробив би все можливе, аби питання вирішилося, - сказав він також.

При обговоренні цього питання управління транспорту та представник перевізника доводили, що перевірки руху на цьому маршруті здійснюються регулярно і він вже покращив свою роботу. А збої у русі є поодинокими і пов’язані з випадками поломки транспортних засобів. За словами перевізника, насправді скарг у диспетчерську службу підприємства за телефоном, який є на оголошенні в салоні кожного автобусу, на роботу цього маршруту надходить мало. Представники громадськості, навпаки, заявляли про систематичні недотримання перевізником графіку і переповненість машин.

Керівник управління транспорту також отримав доручення міського голови проаналізувати питання наявності громадського транспорту, який би забезпечував у місті зв’язок окремих районів з важливими для жителів об’єктами. Зокрема, йшлося про відсутність прямого маршруту з мікрорайону «Шерстянка» на вул. Івана Мазепи, де розташовані Новозаводська районна рада та міський Палац культури, а поруч – дитяча поліклініка.

Владислав Атрошенко наголосив на необхідності розв’язання таких питань.

За матеріалами прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 730 | Теги: маршрут 25, превізники, автобус | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar