реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 1 » Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: тріумф «Будіндустрії»
21:42
Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: тріумф «Будіндустрії»
Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: тріумф «Будіндустрії» В останній день зими, 28 лютого, завершилися змагання в першій лізі чемпіонату Чернігова з міні-футболу.

Перша ліга.
Фінал
Кіт і Пес – Будіндустрія 4:4 (пен. 2:3)
За 3 місце
Холдинг-2 – Зернопром 5:3

«Зернопром» і «Холдинг-2» (він же «Чікен-Хат-Холдинг») боролись за бронзові медалі першості. Слід відмітити, що матч пройшов в напруженій атмосфері, кожна з команд була достатньо вмотивована. Однак дався взнаки більш високий клас гравців «Холдингу-2». Хлопці протягом всього матчу впевнено вели в рахунку, нарощуючи різницю забитих м'ячів. Як наслідок – 5:3 і «бронза» в активі «Холдинга-2».
Фінальний поєдинок, в якому зустрілись «Кіт і Пес» та «Будіндустрія», виправдав всі сподівання глядачів. Яскраві голи, філігранно розіграні комбінації, емоції, шалені швидкості, післяматчеві пенальті та драматична розв'язка – все в кращих традиціях фіналу.
Початок матчу був за господарями: впевнено забивши два м'ячі, команда «Кіт і Пес» домінувала на полі. Однак під завісу тайму гості відігралися, тож команди пішли на перерву за рахунку 2:2. В останні 20 хвилин суперники відзначилися ще по двічі і підсумковий результат означав, що на глядачів чекають післяматчеві пенальті.
Першим до м’яча підійшов Артем Перевозчиков («Будіндустрія») – точнісінько в дев’ятку, без шансів. Наступним пробивав Дмитро Мироненко («Кіт і Пес»), який двічі забив під час матчу, вдало розпочинав атаки та справно відігрував в обороні і, мабуть, цілком заслуговує на звання кращого гравця не тільки матчу, а й усього чемпіонату. Однак саме його удар став фатальним – відмінно зіграв голкіпер «Будіндустрії».
Кожна з команд реалізувала ще по два стандарти, тож підсумкова вікторія «Будіндустрії» 3:2.
Отже, призова трійка першої ліги виглядає наступним чином:
1. «Будіндустрія»
2. «Кіт і Пес»
3. «Холдинг-2» («Чікен-хат-Холдинг»)

Наводимо повні результати першої ліги чемпіонату Чернігова 2015 року.
Перший етап









Плей-офф



Сергій ГОРОБЕЦЬ, Андрій МАРТИНОВИЧ, спеціально для «Чернігівського формату»



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1462 | Теги: Чернігів, міні-футбол, спорт, Сергій Горобець | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar