реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 7 » Чернігів патрулюють посилені наряди міліції і самооборони. Фото
09:04
Чернігів патрулюють посилені наряди міліції і самооборони. Фото
Чернігів патрулюють посилені наряди міліції і самооборони. Фото Правоохоронці Чернігівщини в координації з самообороною посилили заходи безпеки в області. На маршрути вийшли міліцейські патрулі з собаками, натренованими на виявлення вибухівки, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області.
Виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін розпорядився вжити на місцях додаткових заходів для забезпечення безпеки громадян.
Для цього в області збільшена кількість патрульних нарядів міліції у громадських місцях, поблизу торгових центрів і на вокзалах. На в’їзді до обласного центру працівники ДАІ спільно з самообороною проводять ретельні перевірки транспорту та громадян з метою унеможливлення перевезення зброї, вибухівки чи інших небезпечних предметів.
Маршрути патрулювання міліції також змінені з урахуванням поточної обстановки, наближені до об’єктів життєзабезпечення. Збільшено кількість службових собак, які використовуються правоохоронцями під час патрулювання. Деякі з чотирилапих помічників міліції натреновані на виявлення вибухівки, і всі без винятку — на слідову роботу та затримання правопорушників.
Очільник Управління МВС в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін високо оцінив ефективність оперативно-профілактичних заходів, які проводяться спільними силами міліції і патріотичних сил. Саме тому, як сказав Вадим Філашкін, до спільного з правоохоронцями несення служби інтенсивно залучаються добровільні помічники міліції. Активну суспільну позицію в цій справі демонструють представники громадської ініціативи «Самооборона Майдану». Вони щовечора приєднуються до сил правопорядку на вулицях Чернігіва.
Як розповів один з активістів Сергій Надточій, для нього та побратимів служба розпочинається о 21-й годині і триває до ранку. «Самооборонці» патрулюють місто окремо від міліції, але постійно координують дії з правоохоронцями телефонним та радіозв’язком. Активісти несуть добровільну службу на власному автотранспорті. В разі надходження виклику від оперативного чергового міського відділу УМВС, негайно змінюють свій маршрут патрулювання та прибувають на вказане місце для надання допомоги міліції.
Очільник Управління МВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін закликав громадян підвищити пильність та негайно інформувати органи внутрішніх справ у разі виявлення підозрілих осіб та предметів у громадських місцях та на об’єктах транспортної інфраструктури. В області розроблений алгоритм дій міліції на випадок надзвичайних подій чи загострення ситуації.









Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1176 | Теги: міліція, Чернігів, самооборна, патрулі | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar