реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 18 » Чернігівська поліція оперативно відреагувала на повідомлення про угон
19:21
Чернігівська поліція оперативно відреагувала на повідомлення про угон
Чернігівська поліція оперативно відреагувала на повідомлення про угон Працівники Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області спільно з військовослужбовцями військової служби правопорядку затримали молодика, який, погрожуючи ножем, намагався викрасти автомобіль.

Як розповів начальник Чернігівського відділу поліції підполковник поліції Антон Шевцов, до чергової часини надійшло повідомлення, що по вулиці Шевченка неподалік Чернігівської районної лікарні невідомий чоловік намагався незаконно заволодіти автомобілем «ГАЗ».

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В ході подальшої перевірки поліцейські встановили, що 42-річний власник автомобіля-таксі марки «ГАЗ» зупинився на стоянці неподалік лікарні. До нього підійшов чоловік у камуфляжі, який був добряче напідпитку. Він мовчки сів у салон автомобіля та в агресивній формі наказав водієві відвезти його. Дивлячись на стан чоловіка, таксист категорично відмовився це робити.

Зі слів водія, пасажир почав погрожувати йому ножем і сказав, що поїде сам. Невідомо чим би закінчився конфлікт, якби в цей час по вулиці не йшов наряд військової служби правопорядку. Патруль негайно втрутилися в ситуацію, тоді чоловік у камуфляжі став погрожувати ножем військовим. Армійці затримали чоловіка і передали його працівникам поліції, які прибули на виклик. При особистому огляді у чоловіка був вилучений ніж.

В ході подальшої перевірки правоохоронці встановили, що затриманим виявився 33-річний житель м. Щастя Луганської області, колишній військовослужбовець, він поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Антон Шевцов повідомив, що інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 952 | Теги: поліція, Кримінал, Угон, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar