реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 18 » Чернігівська "Просвіта" вимагає припинити витівки Аркадія Білібаєва
15:40
Чернігівська "Просвіта" вимагає припинити витівки Аркадія Білібаєва
Чернігівська Заява правління обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка щодо закриття телепередачі «На перехрестях історичних паралелей».

Правління стурбоване спробою закрити контрпропагандистську патріотичну телепередачу «На перехрестях історичних паралелей» керівництвом Філії ПАТ Національної суспільної телерадіокомпанії «Чернігівська регіональна дирекція» авторського проекту письменника і журналіста Ростислава Мусієнка.

Насторожує, що це сталося одночасно з провокаціями антидержавницьких сил в Україні проти Українського інституту національної пам’яті, іншими акціями найманців інформаційної війни російського агресора.

Переконані, що передачі «На перехрестях історичних паралелей», які щотижня протистоять інформаційним атакам Росії в такій складній царині, як історія, десятиліттями фальсифікована більшовицькими та промосковськими прислужниками, слід забезпечити прайм-тайм і звичне для численної аудиторії місце в ефірі.

Звертаємось до керівництва філії ПАТ Національної суспільної телерадіокомпанії «Чернігівська регіональна дирекція» з вимогою дати публічне роз’яснення стосовно долі передачі «На перехрестях історичних паралелей». Громадськість Чернігівщини, і не тільки, має знати, до яких наступних кроків вдаватися, захищаючи право на правдиву інформацію у цій важливій для національної безпеки складовій гібридної війни з російським агресором. Вважаємо, що така позиція «Просвіти», спільно з усіма патріотичними силами, ветеранами АТО знайде підтримку на різних рівнях, до керівництва країни включно.

Ухвалено на засіданні правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка 9 березня 2017 року

Довідка
Аркадій Білібаєв - генеральний директор чернігівської телевізії, звільнення якого вимагав чернігівський Майдан. Білібаєв досить обізнаний і в політиці та справі виборів. Його включили до окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України по одномандатному виборчому округу № 200 від Партії "Руський блок". Тоді в жовтні 2012 року там переміг депутат від Партії регіонів Антон Яценко.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 832 | Теги: історичні паралелі, Просвіта, Аркадій Білібаєв | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar