реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 13 » Чернігівські міліціонери в зоні АТО забезпечуватимуть економічну безпеку держави
19:54
Чернігівські міліціонери в зоні АТО забезпечуватимуть економічну безпеку держави
Чернігівські міліціонери в зоні АТО забезпечуватимуть економічну безпеку держави На Донбас вирушили 11 працівників державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС Чернігівщини для контролю за переміщенням вантажів, товарів і людей, інформує УМВС України в Чернігівській області.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, це вже не перша ротація працівників ДСБЕЗ в зону АТО.
Відряджені оперативники здійснюватимуть на блокпостах контроль за переміщенням товарів, заборонених до обігу, вивезення-ввезення несертифікованої продукції та контрабанди.
11 чернігівських бійців також будуть виявляти і протидіяти економічним злочинам в зоні АТО, тож очікуємо на резонансні розкриття.
Керівництво Управління та ДСБЕЗ УМВС буде постійно відслідковувати ситуацію в зоні відповідальності наших земляків, цікавитися проблемами, з якими стикаються працівники і по можливості допомагати у їх розв’язанні.
Вадим Філашкін також відзначив, що всі працівники забезпечені теплим форменим одягом, засобами захисту і озброєнням, харчами, пальним і генераторами, щоб нести службу автономно в польових умовах.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 992 | Теги: Донбас, економічна безпека, АТО, міліціонери | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar