реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 10 » Чернігівські оперативники за добу розкрили тяжкий злочин
19:24
Чернігівські оперативники за добу розкрили тяжкий злочин
Чернігівські оперативники за добу розкрили тяжкий злочин В одному з чернігівських помешкань під час пиятики чоловік наніс господарю декілька ножових поранень, після чого втік.
Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, вчора до чергової частини надійшло повідомлення від персоналу міської лікарні, що до приймального відділення доставлено 46-річного чоловіка з колото-різаним пораненням живота. Пацієнта прооперували та помістили до реанімації, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області.
У ході подальшої перевірки працівниками міліції було встановлено, що того дня у потерпілого вдома було багато відвідувачів. І сам чоловік, і його знайомі вели асоціальний спосіб життя та зловживали спиртними напоями.
Що стало причиною конфлікту між господарем та його знайомим не змогли пояснити ні потерпілий, ні його кривдник. Того дня спиртного було випито чимало. В квартиру забіг знайомий, дістав з кишені ніж та почав штирхати ним в господаря.
Спочатку порізав обличчя, потім встромив ніж у живіт. Коли ж поранений впав на підлогу, нападник забрав ніж і побіг на вулицю. Правоохоронцям знадобилася доба аби встановити особу нападника і затримати його.
Володимир Рапута повідомив, що інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.
Згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України нападник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Досудове розслідування триває.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 844 | Теги: Кримінал, злочин, спиртне, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar