реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 20 » Чернігівський ліцей №32 нагороджений срібною медаллю на Міжнародній виставці
19:02
Чернігівський ліцей №32 нагороджений срібною медаллю на Міжнародній виставці
Чернігівський ліцей №32 нагороджений срібною медаллю на Міжнародній виставці Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, Чернігівський ліцей №32 Чернігівської міської ради та Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради з 12 по 14 березня представляли досягнення освіти Чернігівщини на VI Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015», яка проходила в Київському Палаці дітей та юнацтва.
Організаторами виставки є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий світ».
Відкрив виставку Василь Кремень, Президент Національної академії педагогічних наук України, який наголосив на тому, що нинішня, Шоста Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015», відбувається тоді, коли кожний громадянин розуміє виклик, що постає перед Україною як суверенною державою, яка має відстояти своє право бути рівною серед інших розвинених країн світу. Він висловив переконання, що вітчизняна освіта успішно здійснить кроки модернізації, удосконалення й розвитку на благо народу України.
Загалом, у виставці взяли участь 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.
Програма виставки передбачала проведення презентацій закладів освіти України, закордонних навчальних закладів та міжнародних представництв, науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів.
Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського проведено презентацію на тему «Інноваційні форми підтримки розвитку обдарованих та здібних учнів Чернігівщини», у якій взяли участь завідувач відділу виховної роботи і здорового способу життя ЧОІППО імені К.Д.Ушинського Олена Злобіна, редактор відділу інформаційного мовлення ЧОДТРК «Сівер-центр» Ольга Конопацька-Плєхова, старший викладач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО імені К.Д.Ушинського Світлана Молочко, методист відділу виховної роботи і здорового способу життя ЧОІППО імені К.Д.Ушинського Інна Кончиц, директор Ніжинського обласного педагогічного ліцею Тетяна Шевчук та керівник інтелектуального клубу «Гра» м. Ніжина Василь Сурков. Родзинкою представленого творчого проекту стала яскрава презентація Чемпіонату з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Чернігівщини та Міжнародної гри за участю учнівських команд з Чернігівської та Гомельської областей.

Також учасники Шостої Міжнародної виставки від Чернігівщини взяли участь у конкурсі з тематичних номінацій та отримали нагороди:
• у номінації «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчальну, наукову та управлінську діяльність навчального закладу» - Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського удостоєний золотої медалі;
• у номінації «Розробка та упровадження у навчально-виховний процес сучасних систем моніторингу якості освіти» Чернігівський ліцей №32 нагороджено срібною медаллю;
• у номінації «Інноваційні технології виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей і молоді» Ніжинський обласний педагогічний ліцей виборов срібну медаль.

Крім того, у рамках проведення Міжнародної виставки відбувся День професійно-технічної освіти під гаслом «З Україною в серці».
Честь відкрити урочистий концерт на великій сцені Київського Палацу дітей та юнацтва випала гуртківцям вокальної студії «Віва» Навчально-методичного центру профтехосвіти в Чернігівській області (керівник Вячеслав Маховка).
За високопрофесійний виступ у музично-патріотичному заході оргкомітет Міжнародної виставки нагородив НМЦ ПТО в Чернігівській області дипломом.

За повідомленням управління освіти і науки облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1361 | Теги: Чернігівський ліцей № 32, освіта | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar