реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 15 » Депутати Чернігівської міськради звертаються до керівництва країни щодо ситуації з блокадою ОРДЛО
19:53
Депутати Чернігівської міськради звертаються до керівництва країни щодо ситуації з блокадою ОРДЛО
Депутати Чернігівської міськради звертаються до керівництва країни щодо ситуації з блокадою ОРДЛО Сьогодні на 17-тій позачерговій сесії депутати проголосували за Звернення Чернігівської міської ради до Президента України, Верховної ради України та Кабінету Міністрів України щодо ситуації з торгівельною блокадою.

«Сьогодні на сході України йде неоголошена війна, в якій разом з бійцями Збройних Сил України на захист держави стали добровольці з усіх куточків країни.

Добровольці беруть участь в антитерористичній операції, боронять територіальну цілісність і соборність України, захищають цивільних громадян, зберігають мир і спокій на нашій землі.

Блокуючи торгівлю з окупованими районами Донецької та Луганської областей вони щиро вірять, що роблять це в ім’я України.

Разом з цим, багато політиків використовують ситуацію, що склалася, у власних політичних інтересах, та йдуть на загострення конфлікту провокуючи силовий сценарій знаття блокади.

Вважаємо, що застосування силових сценаріїв з обох боків є недопустимими і може призвести до непрогнозованих наслідків, якими скористаються внутрішні та зовнішні вороги України.

З метою прийняття виважених та мудрих рішень, задля об’єднання України, закликаємо провести відкритий, публічний, політичний діалог не допустивши при цьому силового сценарію розвитку подій, який може бути використаний агресором - Російською Федерацією», - говориться у зверненні.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 899 | Теги: Блокада, Чернігів, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar