реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 12 » Державна служба охорони затримала магазинного злодія
17:29
Державна служба охорони затримала магазинного злодія
Державна служба охорони затримала магазинного злодія У Прилуках група затримання державної служби охорони затримала чоловіка, який вночі заліз у зачинений продуктовий магазин, не підозрюючи, що об’єкт знаходиться під охороною., повідолмяє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Учора близько 23 години на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони надійшло повідомлення про спрацювання «тривожної» сигналізації. За дві хвилини міліціонери прибули на місце події. Сигнал надійшов з місцевого продуктового магазину.
Під час обстеження території правоохоронці виявили причину спрацювання – розбите вікно. Побачивши міліціонерів, невідомий чоловік вискочив з вікна магазину та намагався утекти. Завдяки злагодженим діям працівників ДСО правопорушника було затримано. Під час особистого огляду у крадія були вилучені харчові продукти.
На місце події викликано слідчу оперативну групу Прилуцького міського відділу міліції. За даним фактом проводиться подальша перевірка.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 948 | Теги: Прилуки, магазин, Кримінал, злодій | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar