реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 26 » Десятикласники чернігівської школи втекли з дому, прихопивши батьківські гроші
19:32
Десятикласники чернігівської школи втекли з дому, прихопивши батьківські гроші
Десятикласники чернігівської школи втекли з дому, прихопивши батьківські гроші Правоохоронці оперативно розшукали двох десятикласників чернігівської школи, які втекли з дому, прихопивши батьківські гроші.
25 листопада поліцейські Головного управлінні Національної поліції в Чернігівській області в селі Будище Чернігівського району знайшли двох чернігівських школярів, які втекли з дому.

Десятикласники вирішили погуляти подалі від дому, тож взяли теплі речі та досить серйозну суму батьківських заощаджень і попрямували до знайомих. Коли ж витратили кошти, побоялися повертатися додому.

Зараз поліцейські забирають підлітків з цього села аби передати батькам в Чернігові. Нажаль поліція не може в повній мірі впливати на процес виховання підростаючого покоління в сім’ях.

В цьому випадку правоохоронці просто виконали свою роботу – знайшли і повернули підлітків батькам.

На батьків школярів складений адміністративний протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) - тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 909 | Теги: поліція, школа, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar