реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 23 » «Електронний браслет» наділи на грабіжника-«гастролера»
19:26
«Електронний браслет» наділи на грабіжника-«гастролера»
«Електронний браслет» наділи на грабіжника-«гастролера» За клопотанням слідчого і прокурора Деснянським районним судом м. Чернігова застосовано запобіжний захід у вигляді обмеженого в часі домашнього арешту з використанням електронного засобу контролю до мешканця Корюківки, який пограбував кіоск із золотими прикрасами.
Домашній арешт він відбуває за місцем проживання в своєму районному центрі, повідомляє прокуратура м. Чернігова.
Пограбування ж цей молодик скоїв 13 березня на Центральному ринку м. Чернігова. З ювелірного кіоску, куди потрапив шляхом вільного доступу, він відкрито викрав дві золоті обручки на загальну суму більше 13 тис грн.
Вчиненню злочину сприяло розміщення об’єкту торгівлі ювелірними виробами в приміщенні, не обладнаному охоронною сигналізацією, та відсутність у ньому працівника охорони.
Грабіжника було затримано правоохоронцями в той же день. Наступного дня йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
Кримінальним кодексом України такі дії кваліфікуються як грабіж, поєднаний з проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 186). За цією статтею грабіжнику загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 923 | Теги: кіоск, прокуратура, грабіжник, електронний браслет | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar