реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 9 » Футбол. Чернігівська «Десна» провела матч з київською командою «Оболонь-Бровар»
22:16
Футбол. Чернігівська «Десна» провела матч з київською командою «Оболонь-Бровар»
Футбол. Чернігівська «Десна» провела матч з київською командою «Оболонь-Бровар» Після двох київських турнірів, чернігівська команда продовжувала підготовку на полях Київщини. І ось 8 березня був зіграний черговий контрольний поєдинок у рамках підготовки команди до другої половини чемпіонату України в першій лізі, повідомляється на сайті Десна.
Матч на стадіоні в Бучі з місцевою командою «Оболонь-Бровар» закінчився перемогою мешканців півночі з рахунком 2:1.
Результат команді Олександра Рябоконя ще в першому таймі принесли точні удари Єгора Картушова і можливого новачка команди, екс-гравця маріупольського Іллічівця Руслана Кисіля.

У другій половині двобою «оболонці» створили достатньо моментів для взяття воріт суперника, однак скористалися лише одним: Павло Гордійчук зі штрафного удару виконував подачу у карний майданчик, де передачу вже «замикав» «височенний» футболіст ФК «Оболонь-Бровар» Артем Корольчук — 1:2! Проте «дотиснути» суперника і здобути бодай нічию (яка насправді була б закономірною) не вдалося. В останні хвилини матчу оформити «дубль» та зрівняти рахунок мав можливість Артем Корольчук: Володимир Шваб виконував точну передачу на Артема, однак той пробив мимо воріт., повідомляє офіційний сайт ФК «Оболонь-Бровар»

Оболонь-Бровар - Десна Чернігів 1:2
Голи: Корольчук, 67; Картушов, 15, Кисіль, 28.




Категорія: СПОРТ | Переглядів: 926 | Теги: Десна Чернігів, спорт, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar